Kijk hier voor de c.v. ketel die u zoekt
HomeContactHistorie
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakbedekkingen
Praktisch alle grootte bedrijfshallen van tegenwoordig zijn voorzien van een plat dak. Uiteraard moet dit dak waterdicht zijn. Een plat dak bestaat altijd uit meerdere lagen.
-              De dragende ondergrond
-              De thermische isolatielaag
-              De dakbedekking
 
De laatste laag is de waterkerende laag van het dak. Daar zijn in hoofdlijnen twee soorten dakbedekking voor:
-              Bitumineuze dakbedekking
-              Kunststof dakbedekking
 
De keuze voor één van deze twee hangt af van meerde factoren. Wat is het beschikbare budget, wat is de functie van het gebouw, hoe belangrijk is de levensduur en wat gebeurd er met eventuele restproducten?
 
Kwaliteit voorop
Graag wijzen wij u er op dat we als loodgieter en dakbedekkingsbedrijf al jarenlang ervaring hebben. We houden onze klanten graag tevreden. Dat kan, omdat we op alle gebieden gebruik maken van het beste en meest praktische wat de markt biedt. Daarom maken we bij onze dakbedekkingen gebruik van de componenten van Nebiprofa. Nebiprofa is één van de grootste spelers op de markt van de dakbedekkingen.
 
In het verleden werd bij bitumineuze dakbedekking veel gebruik gemaakt van ‘teermastiek en asfaltbitumen’. Tegenwoordig worden over het algemeen gemodificeerde geblazen bitumen toegepast. Deze bitumen zijn bewerkt om zodoende de kwaliteit te verbeteren en de levensduur te verlengen.
 
APP en SBS
In principe kunnen alle bitumineuze dakbedekkingen onderverdeeld worden in twee categorieën, APP en SBS. APP-dakbanen zijn gebaseerd op Plastomeer. De rollen zijn daardoor elastisch en goed te verwerken met een brander. Daarnaast zijn ze ook UV bestendig. SBS-dakbanen zijn gebaseerd op elastomeer gemodificeerde bitumen. Dit maakt het product thermoplastisch, d.w.z. dat het mee uitzet en krimpt met de ondergrond.
 
Brandwerendheid
Bitumineuze dakbedekking is altijd gevoelig geweest voor vliegvuur. Onze leverancier, Nebiprofa, heeft echter bitumineuze dakbedekkingen op de markt gebracht met een zeer hoge mate van brandwerendheid. Een voorbeeld daarvan is de profatec prevent.
 
Profatec prevent van Nebiprofa
De profatec prevent voldoet aan alle gestelde Europese eisen op het gebied van brandwerendheid. Het product heeft de laagste vlamuitbreidingsscore en haalt daarbij de hoogste brandwerendheid. Dankzij het toegevoegde expandeerbaar grafiet geeft het product bij brand ook een zeer lage rookdichtheid. Daarnaast is Profatec prevent halogeenvrij en ontstaan er bij brand geen schadelijke rookgassen, dankzij een laag CO-gehalte.
 
Neem voor meer informatie over Bitumineuze dakbedekkingen contact met ons op of kijk op www.nebiprofa.nl
 
 
 
Bij de bouw van tuinhuisjes wordt vaak gebruik gemaakt van Shingles. Het voordeel aan Shingles is dat ze heel handzaam zijn en in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar zijn. Uiteraard kunnen Shingels ook heel goed op andere objecten gebruikt worden.
 
Neem voor meer informatie over Shingels contact met ons op of kijk op www.iko.com
Bij het realiseren van kunststofdaken maken wij gebruik van de producten van meerdere leveranciers. We bekijken per opdracht welke dakbedekking het best kan worden toegepast.
 
Wij streven ernaar u steeds een vooruitstrevend product te bieden. Dat komt tot uiting in de kunststofdaken die wij bieden.
 
Uitzonderlijk en vooruitstrevend
Wat houdt het in als een dakbedekking uitzonderlijk en vooruitstrevend is.       Uitzonderlijk door de producteigenschappen, vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. We zetten het voor u op een rijtje:
-              Hoge weerstand tegen veroudering (UV-bestendig)
-              Zekere en veilige naadverbinding (dankzij een breed thermisch 
               lasvenster)
-              Niet Capillair (dakbanen worden geproduceerd met een homogene
               zelfkant)
-              Chemische resistentie en compatiliteit
-              Memory-effect
-              Hoge levensduurverwachting
-              Milieuvriendelijk en recyclebaar
-              Veilige en zekere verwerking
 
Uiteraard is hiermee nog lang niet alles gezegd. Neem voor meer informatie contact met ons op!
 
Kijk ook op: